Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731053477

Amistoso (Int., RC) 731053477 Información oficial sobre el partido 731053477 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Pozuelo FC Alineación oficial del equipo 'Pozuelo FC' en el partido 4 - 0 Száguldó LK Alineación oficial del equipo 'Száguldó LK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Pozuelo FC Alineación oficial del equipo 'Pozuelo FC' en el partido 6 - 0 Száguldó LK Alineación oficial del equipo 'Száguldó LK' en el partido
Tiene mala suerte 6.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pozuelo FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 19 gràcies a la jugada de Manole Duduianu, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pozuelo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marcos Illescas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 107 Minuto 51 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pierce Warhurst va aconseguir per a Pozuelo el 3 - 0 al minut 51, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Pozuelo va aconseguir el 4 - 0 quan Marcos Barriga va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Pierce Warhurst una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Szilveszter Csukás va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Szilveszter Csukás al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Juan Iparraguirre va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Jordi Canalda, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcos Barriga de Pozuelo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Száguldó LK

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Száguldó que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Matúš Kvetoslav, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Száguldó a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Péter Lukács va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.