Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731053295

Amistoso 731053295 Información oficial sobre el partido 731053295 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Tramuntana Hammers Alineación oficial del equipo 'Tramuntana Hammers' en el partido 4 - 2 Atletico AB Alineación oficial del equipo 'Atletico AB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Tramuntana Hammers Alineación oficial del equipo 'Tramuntana Hammers' en el partido 5 - 2 Atletico AB Alineación oficial del equipo 'Atletico AB' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,1 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tramuntana Hammers

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Enrique Mínguez, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del TramuntHam se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 12.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Woodrow Rodwell es va introduir dins la defensa central al minut 35, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Enrique Mínguez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TramuntHam va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Giuseppe Bertero progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): El TramuntHam va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 25, però en Woodrow Rodwell va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 38 podia haver acabat en gol, però Adrao Barrena Delgado va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Atletico AB

Goles Goles

  • 153 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, Augustin Dupond va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Atletico en aconseguir el 2 - 1.
  • 154 Minuto 76 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 2 va ser Dinho Goulart. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El Atletico creava perill des de la dreta al minut 24, però en Wulf Stoertkuhl, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Augustin Dupond desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Atletico la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.