Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731052984

Amistoso (Int.) 731052984 Información oficial sobre el partido 731052984 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

The Tòfuls Alineación oficial del equipo 'The Tòfuls' en el partido 2 - 5 Sarpek Alineación oficial del equipo 'Sarpek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
The Tòfuls Alineación oficial del equipo 'The Tòfuls' en el partido 0 - 9 Sarpek Alineación oficial del equipo 'Sarpek' en el partido
Tiene suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Tòfuls

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 12 minuts quan Roxerio Arché va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Tòfuls.
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Arnoldo Artunduaga trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Tòfuls enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Sarpek

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Ömer Faruk Acıpayamlı que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 170 Minuto 28 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Tonguç Karatay al minut 28 va permetre a Sarpek prendre avantatge per 1 - 2.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Cengizhan Ciner de Sarpek va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ömer Faruk Acıpayamlı va augmentar l'avantatge de Sarpek a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al 82 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Sarpek augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Tonguç Karatay es rifés el porter i marqués el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Tonguç Karatay, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 5 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Devran Leylim quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): Samu Hurmerinta quasi marca en una jugada assajada de córner que Recep Tayyip Saygın havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.