Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731052961

Amistoso (RC) 731052961 Información oficial sobre el partido 731052961 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

WeedTeaaM Alineación oficial del equipo 'WeedTeaaM' en el partido 2 - 0 los peludo Alineación oficial del equipo 'los peludo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
WeedTeaaM Alineación oficial del equipo 'WeedTeaaM' en el partido 3 - 0 los peludo Alineación oficial del equipo 'los peludo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WeedTeaaM

Goles Goles

  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 74 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de WeedTeaaM. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Mauro Unzueta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jürgen Dietrich va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en 冯 (Feng) 其迪 (Qidi) va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de WeedTeaaM.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): WeedTeaaM va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Guillermo Blanco va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Osorio va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Timothy Favero va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Mauro Unzueta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de WeedTeaaM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): WeedTeaaM va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luis Serna Cortes en un 1 contra 1 amb el porter Thomas Giret, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pierre-Laurent Demissy va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Ignacio Osorio gairebé va marcar per a WeedTeaaM des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

los peludo

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 8, quan en Carlos Soler va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 89 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ander Medrano, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): peludo van sortir al contraatac al minut 89, però Trifonas Dekaras va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ugo Trielli de peludo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Trifonas Dekaras de peludo es va guanyar la targeta groga merescudament.