Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731052832

Amistoso (RC) 731052832 Información oficial sobre el partido 731052832 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

Empanadillas FC Alineación oficial del equipo 'Empanadillas FC' en el partido 2 - 4 FC Los Burros Alineación oficial del equipo 'FC Los Burros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Empanadillas FC Alineación oficial del equipo 'Empanadillas FC' en el partido 6 - 2 FC Los Burros Alineación oficial del equipo 'FC Los Burros' en el partido
Es un cenizo 6.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Empanadillas FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, Musa Mudoola va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 28 gràcies a la jugada de Macho Popo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Andrés Iniesta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Christian Mignanelli va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Roberto Baggio rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Largoet de Empanadillas es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 89, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Andrés Iniesta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Los Burros

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Passats 20 minuts de partit, Burros es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Andreas Järvamägi es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Als 40 minuts de partit, Francisco Somalo de Burros va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Burros van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 3 mitjançant en Simón Marías.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a Burros l'avantatge per 2 - 4. Simón Marías en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Beppino Parmeggiani després de 70 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Iso Winterhalter va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Carlo Rispoli. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.