Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731052659

Amistoso 731052659 Información oficial sobre el partido 731052659 en Hattrick

17.04.2024 17:50:00

KS Silesia Alineación oficial del equipo 'KS Silesia' en el partido 3 - 1 blachupl Alineación oficial del equipo 'blachupl' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
KS Silesia Alineación oficial del equipo 'KS Silesia' en el partido 5 - 1 blachupl Alineación oficial del equipo 'blachupl' en el partido
Tiene mala suerte 4.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Silesia

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els jugadors del Silesia amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 28, deixant Ernest Nosalski en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): El jugador Damian Dukat de Silesia, després de 61 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En Damian Dukat va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 27 minuts, en Ernest Nosalski no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Tomasz Zdobylak una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Anzelm Gmyr va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): Jędrzej Gumulski quasi marca en una jugada assajada de córner que Duco Grootendorst havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Damian Dukat gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Anzelm Gmyr va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ernest Nosalski va estar a punt de sentenciar el partit al minut 87, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gustaw Szmalec de Silesia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Tomasz Zdobylak de Silesia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

blachupl

Goles Goles

  • 170 Minuto 7 (Gol de falta): Al minut 7 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Theo Wasmundt va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16 Rajmond Pluymers va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Cristiano Ravarotto, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Ben Petranca, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 32 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 250 Minuto 89 (Ocasión de falta): Theo Wasmundt va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 89.