Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731052260

Amistoso (Int.) 731052260 Información oficial sobre el partido 731052260 en Hattrick

17.04.2024 17:55:00

ArTuDiTu Alineación oficial del equipo 'ArTuDiTu' en el partido 1 - 2 FK Laza Lazarevic Alineación oficial del equipo 'FK Laza Lazarevic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ArTuDiTu Alineación oficial del equipo 'ArTuDiTu' en el partido 1 - 0 FK Laza Lazarevic Alineación oficial del equipo 'FK Laza Lazarevic' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ArTuDiTu

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 11, Stefan Spasov va pentinar un córner cap al segon pal que Thilo Burgon va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Stefan Spasov va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ole Goeth rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

FK Laza Lazarevic

Goles Goles

  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): Lazarevic sabia com jugar al contraatac, i al minut 21, Evan Andric va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 186 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Lazarevic va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Eduard Bartolomej, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lazarevic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Konsta Mannola, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Evan Andric va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Lazarevic que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Evan Andric de Lazarevic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.