Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731052021

Amistoso 731052021 Información oficial sobre el partido 731052021 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

J&D Team Alineación oficial del equipo 'J&D Team' en el partido 1 - 5 Sugar Hill Team Alineación oficial del equipo 'Sugar Hill Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
J&D Team Alineación oficial del equipo 'J&D Team' en el partido 0 - 7 Sugar Hill Team Alineación oficial del equipo 'Sugar Hill Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

J&D Team

Goles Goles

  • 115 Minuto 26 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Roger Bertrans no va poder aturar José Manuel Marcos de Team, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 26 el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Vilmos Molnár va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Team se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Thomas Rathert va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Sugar Hill Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sugar. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Pavlos Christopoulos xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 184 Minuto 24 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Sugar per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 24. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Ville Kouvo. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Fabián Zugarrondo de Sugar va fer un bon esprint per escapar-se de Miguel Arreche i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 3. Tot un espectacle!
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Pavle Jovšić va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 67, i va fer pujar el 1 - 4 per a Sugar.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Cleílson Valente Jr. va augmentar l'avantatge de Sugar a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Gabriel Vilavendrell no va ser aprofitada per en Sergiu Oţoiu que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pavle Jovšić al minut 28, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gabriel Vilavendrell després de 50 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Édwin Miras va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Édwin Miras va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pavlos Christopoulos, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Pavle Jovšić va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.