Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731051573

Amistoso (Int.) 731051573 Información oficial sobre el partido 731051573 en Hattrick

17.04.2024 09:30:00

FC Super-Kick Alineación oficial del equipo 'FC Super-Kick' en el partido 0 - 6 los secretos Alineación oficial del equipo 'los secretos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Super-Kick Alineación oficial del equipo 'FC Super-Kick' en el partido 0 - 3 los secretos Alineación oficial del equipo 'los secretos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Super-Kick

los secretos

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, secretos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Juan Víctor Ruiz Vadillo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15, un xut de Joan Togores des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Enekoitz Ariztui, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 30, secretos va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alexander Bazarnov.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, secretos va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Pablo Gomicio, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Joan Togores va ser l'anotador del 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Pio Zangrandi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Karel Choděra, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 235 Minuto 27 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Alexander Bazarnov, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després de 52 minuts, Juan Víctor Ruiz Vadillo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Karel Choděra va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de secretos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pio Zangrandi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pio Zangrandi al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Víctor Ruiz Vadillo de secretos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.