Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731051364

Amistoso 731051364 Información oficial sobre el partido 731051364 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Garrotxa Volcanic Club Alineación oficial del equipo 'Garrotxa Volcanic Club' en el partido 5 - 0 Rcd Barbera Alineación oficial del equipo 'Rcd Barbera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Garrotxa Volcanic Club Alineación oficial del equipo 'Garrotxa Volcanic Club' en el partido 7 - 0 Rcd Barbera Alineación oficial del equipo 'Rcd Barbera' en el partido
Tiene mala suerte 7.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garrotxa Volcanic Club

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 2, indicava inequívocament que en Airam Buylla va saber trobar la xarxa rival. Garrotxa.V desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Álvaro Cos va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Garrotxa.V i marcant el 2 - 0.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Fons Hennico va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Bastián Outeiro de Rei va incrementar l'avantatge de Garrotxa.V amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Bastián Outeiro de Rei es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Germán Marqués va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Fons Hennico, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Garrotxa.V van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Bastián Outeiro de Rei, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fons Hennico per poc que no incrementa el marcador al minut 50. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Redouane Megherfi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Juan Jesús Riva de Garrotxa.V va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Juan Jesús Riva va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Rcd Barbera

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 37, tothom va saber perquè en Sebastian Graus era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kalle Lehtoranta de Barbera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Markus Zaller de Barbera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.