Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731051290

Amistoso (Int.) 731051290 Información oficial sobre el partido 731051290 en Hattrick

16.04.2024 19:15:00

Biffco Alineación oficial del equipo 'Biffco' en el partido 2 - 2 FC Langfeld Alineación oficial del equipo 'FC Langfeld' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Biffco Alineación oficial del equipo 'Biffco' en el partido 0 - 3 FC Langfeld Alineación oficial del equipo 'FC Langfeld' en el partido
Tiene suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Biffco

Goles Goles

  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, Biff aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Yiorgos Douroudakis va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Adrián Kersmájer la va rematar Yiorgos Douroudakis amb una magnífica volea que va fer pujar per a Biff el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Javier Moreno Uribe va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Silvano Nascimento va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Biff van sortir al contraatac amb encert al minut 68, però Adrián Kersmájer no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

FC Langfeld

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): En Gino Noftziger donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 20 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Langfeld prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Hansjürg Hugenschmidt.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Hansjürg Hugenschmidt, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 4 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Gino Noftziger va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Baltasar Sivertsen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Noel Bisaz de Langfeld va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 24 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Hansjürg Hugenschmidt va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Hansjürg Hugenschmidt, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 65 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Langfeld va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Noel Bisaz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zaccaria Rossano de Langfeld va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Gino Noftziger de Langfeld va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.