Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731051014

Amistoso (Int., RC) 731051014 Información oficial sobre el partido 731051014 en Hattrick

17.04.2024 08:00:00

Bad Gardeners Alineación oficial del equipo 'Bad Gardeners' en el partido 2 - 4 la union de los castis Alineación oficial del equipo 'la union de los castis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bad Gardeners Alineación oficial del equipo 'Bad Gardeners' en el partido 1 - 1 la union de los castis Alineación oficial del equipo 'la union de los castis' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,7 % 2,1 % 82,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bad Gardeners

Goles Goles

  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Arne Brosbøl va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 37.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Passats 43 minuts, Lefter Demirsoy, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Gardeners es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Okan Özcan de Gardeners va intentar batre la porteria rival al minut 69 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gardeners va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Okan Özcan va sortir per sobre el travesser.

la union de los castis

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): castis van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 40, quan Ewald Van Wemmel va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 161 Minuto 51 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Marciano Cancino que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Telamonas Morselli estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Fajri Irawan va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 3 al minut 63.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 77 de partit va donar a castis l'avantatge per 2 - 4. Piper Brocos en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 de partit, Viorel Cotruş quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 42 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Ad Dumbleton al minut 42 semblava entrar, però Sami Yalçın va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Miklós Rádotics va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Telamonas Morselli de castis es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ad Dumbleton de castis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.