Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731050819

Amistoso (Int.) 731050819 Información oficial sobre el partido 731050819 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido 5 - 1 sepahan ilam Alineación oficial del equipo 'sepahan ilam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido 7 - 0 sepahan ilam Alineación oficial del equipo 'sepahan ilam' en el partido
Tiene mala suerte 6.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Palomas

Goles Goles

  • 111 Minuto 8 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Tommaso Rapallini va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Palomas empatava el partit, 1 a 1, al minut 8.
  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): Palomas va posar-se per davant 2 - 1 al minut 12, quan Tommaso Rapallini va llançar una pena màxima perfectament.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51, Palomas va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Rudi Štampar, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Palomas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Dorj Choggyur va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Palomas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en James Galea progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Palomas ho intentava per la dreta per mitjà de Cristian Cuartango, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Araz Azangou al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Szymon Rogiewicz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

sepahan ilam

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 4, Luís Vaz da Trindade va pentinar un córner cap al segon pal que Henrique Carneirinho va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Iván Bermúdez va marcar al minut 9 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Kerecsen Inásel va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de sepahan van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 23 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Hesam Mohammadi Yazdi, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Malik Agne de sepahan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.