Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731050586

Amistoso (Int., RC) 731050586 Información oficial sobre el partido 731050586 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Jerry's Alineación oficial del equipo 'Jerry's' en el partido 4 - 5 WoodGalaxy Alineación oficial del equipo 'WoodGalaxy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jerry's Alineación oficial del equipo 'Jerry's' en el partido 2 - 0 WoodGalaxy Alineación oficial del equipo 'WoodGalaxy' en el partido
Tiene suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jerry's

Goles Goles

  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Jerrys equilibrava la balança al minut 74. En Manuel Potestad, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Abdul-Majid Al-Hashemi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Dragoş Ion va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Jerrys se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 77 per blocar una centrada d'en Dragoş Ion va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Jerrys.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Dragoş Ion va estar a punt d'avançar els locals al minut 80 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dragoş Ion de Jerrys la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Olivier Goerens de Jerrys va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Jerrys, Florian Röper, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Jean-Fabrice Salin de Jerrys, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Francesc Xavier Coixet en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Manuel Potestad va xutar fora per a Jerrys, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Jerrys Rodolphe Dagana no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Francesc Xavier Coixet es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Carlos Aretio, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Francesc Xavier Coixet va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Jerrys i 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Pedro Cascasona de Jerrys anava molt fort i col·locat però Francesc Xavier Coixet no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Olivier Goerens xutant per a Jerrys va fer anar la pilota just on la volia, però Francesc Xavier Coixet, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

WoodGalaxy

Goles Goles

  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Dimitar Mihaylov va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Woodgalaxy i marcant el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Theo Küther de Woodgalaxy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Ivan Bozhilov anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Woodgalaxy.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): Dimitar Stanoev de Woodgalaxy va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Jean-Fabrice Salin s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 3 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Dimitar Mihaylov de Woodgalaxy va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Asen Levterov va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Woodgalaxy Godtskalk Bjørnstad, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jean-Fabrice Salin. El marcador continuava 4 - 4.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Woodgalaxy Theo Küther va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Woodgalaxy, Juan Luis Van Dijk, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.