Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731050363

Amistoso 731050363 Información oficial sobre el partido 731050363 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Alcala03 Alineación oficial del equipo 'Alcala03' en el partido 1 - 1 Purgatorio FC Alineación oficial del equipo 'Purgatorio FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alcala03 Alineación oficial del equipo 'Alcala03' en el partido 1 - 1 Purgatorio FC Alineación oficial del equipo 'Purgatorio FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,1 % 37,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcala03

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Edward Kaproń, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fernando Torres Cabrera va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 286 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 25, un contraatac del Alcala03 no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Hernán Acevedo perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fernando Lila va estar a punt d'acabar en gol al minut 56, però el porter visitant Nguyễn Văn Hải va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Alcala03 van sortir al contraatac al minut 65, però Hernán Acevedo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Hernán Acevedo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alcala03 se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alejandro Ospina va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Ospina es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Purgatorio FC

Goles Goles

  • 160 Minuto 53 (Gol de falta): Al minut 53 del partit, Lidmer Vonckx va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Tim Gyllener sol davant la porteria al minut 12, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Silvestre Patronilho de Purgatorio, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 64, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 216 Minuto 70 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 70 en Viesturs Ušlācis ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Sajjad Cheraghpour el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Antonio Iturrate de Purgatorio va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.