Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731049909

Amistoso 731049909 Información oficial sobre el partido 731049909 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

FC Pedrolona Alineación oficial del equipo 'FC Pedrolona' en el partido 4 - 2 asdfg team Alineación oficial del equipo 'asdfg team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Pedrolona Alineación oficial del equipo 'FC Pedrolona' en el partido 0 - 1 asdfg team Alineación oficial del equipo 'asdfg team' en el partido
Tiene mucha potra 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Pedrolona

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pedrolona contenien la respiració mentre en Silvestre Serna s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 23, el Pedrolona va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Narcís Escrig, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): El porter de Pedrolona va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Igwmi Quanan va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!
  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Pedrolona van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 2 mitjançant en Óscar Sancho.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josef Ferber de Pedrolona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

asdfg team

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): asdfg va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Samuli Jyrkönen, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Paul Legout que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): asdfg van mostrar una bona compenetració quan al minut 57 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Paul Legout va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Emre Pürşan va encarar al porter al 12, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 39 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Vainutis Romikaitis va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 250 Minuto 41 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Alfonso Sandoval l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 253 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Emre Pürşan quasi redueix la diferència al marcador al minut 49, però una gran estirada d'en Gonzalo Nájera va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): asdfg va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Manuel Olivar es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Samuli Jyrkönen va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.