Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731049893

Amistoso 731049893 Información oficial sobre el partido 731049893 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

CF K Alineación oficial del equipo 'CF K' en el partido 5 - 3 in the guetto returns C:F Alineación oficial del equipo 'in the guetto returns C:F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF K Alineación oficial del equipo 'CF K' en el partido 1 - 1 in the guetto returns C:F Alineación oficial del equipo 'in the guetto returns C:F' en el partido
Tiene mucha potra 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,8 % 40,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF K

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Al minut 8 l'àrbitre va premiar CFK amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Jeroslavas Rimas va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): En Clevis Elong Elong va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Carlos Gil y Gil la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.
  • 115 Minuto 58 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alfredo Rozas no va poder aturar Tjen Guissart de CFK, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 58 el 3 - 3.
  • 124 Minuto 77 (Gol de penalti): Corria el minut 77, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. CFK s'avançava en el marcador després que en Jeroslavas Rimas xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): CFK va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kevin Zeimet va poder fer el 5 - 3 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

in the guetto returns C:F

Goles Goles

  • 160 Minuto 18 (Gol de falta): Josep Lluró va empatar per a returns, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Josep Francesc Ferrandell va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 170 Minuto 42 (Gol de falta): Al minut 42, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Josep Lluró posar per davant al seu equip amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de returns, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En Francisco Reine va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 56 (Ocasión de contra de falta): returns van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 56 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Josep Lluró no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Aneiros de returns es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.