Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731049815

Amistoso 731049815 Información oficial sobre el partido 731049815 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

TheFockers Alineación oficial del equipo 'TheFockers' en el partido 2 - 2 ICF Celtic Alineación oficial del equipo 'ICF Celtic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TheFockers Alineación oficial del equipo 'TheFockers' en el partido 2 - 0 ICF Celtic Alineación oficial del equipo 'ICF Celtic' en el partido
Tiene un resultado normal 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TheFockers

Goles Goles

  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 42, en Igor Petrović del TheFockers va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Luis Orovitz que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 2.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Mark Cini va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. TheFockers empatava el partit, 2 a 2, al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mark Cini va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Mika Özil va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): TheFockers per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Mark Cini va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Mark Cini arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): TheFockers enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Abdul-Khaliq Al Sadaa va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 61 minuts, en Barthélémy Morot no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Abdul-Khaliq Al Sadaa de TheFockers va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 65, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Orovitz de TheFockers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

ICF Celtic

Goles Goles

  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Celtic va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Ignacio Carlos Morel aconseguint el 0 - 1.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): En Oskar Pagh entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Celtic, un peu providencial d'en Faustin Campos va situar el 0-2 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enzo Mega de Celtic es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, José Soeiro Sousa de Celtic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Carlos Morel de Celtic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.