Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731049145

Amistoso (Int.) 731049145 Información oficial sobre el partido 731049145 en Hattrick

17.04.2024 13:30:00

FC Waardamse Tripel Alineación oficial del equipo 'FC Waardamse Tripel' en el partido 2 - 1 TORO Ostrava Alineación oficial del equipo 'TORO Ostrava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Waardamse Tripel Alineación oficial del equipo 'FC Waardamse Tripel' en el partido 2 - 1 TORO Ostrava Alineación oficial del equipo 'TORO Ostrava' en el partido
Tiene un resultado normal 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Waardamse Tripel

Goles Goles

  • 137 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 11 una excel·lent centrada de Massimo Cordone va arribar a Tomas Vanfraeyenhoven, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Waardamse va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 48 Sigurds Grīnfelds va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Passaven 43 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Edouard Berthels va rematar alt.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Waardamse va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Massimo Cordone va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edouard Berthels.

TORO Ostrava

Goles Goles

  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): En Ivan Žejdlík entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Ostrava, un peu providencial d'en Jaroslav Krupař va situar el 1-1 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaroslav Krupař de Ostrava amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.