Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731048916

Amistoso (Int., RC) 731048916 Información oficial sobre el partido 731048916 en Hattrick

17.04.2024 23:00:00

Midnight FC Alineación oficial del equipo 'Midnight FC' en el partido 8 - 9 Fortuna Lörick Alineación oficial del equipo 'Fortuna Lörick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Midnight FC Alineación oficial del equipo 'Midnight FC' en el partido 1 - 0 Fortuna Lörick Alineación oficial del equipo 'Fortuna Lörick' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Midnight FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Midnight contenien la respiració mentre en Patrick Simard s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Braden Gray va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Mateusz Zawierta rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 205 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Jimbo Spikes de Midnight va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Patrick Simard al minut 62 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 206 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 66, tothom va saber perquè en Mateusz Zawierta era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Derek Geogehan de Midnight, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gottlieb Taschner en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Frederick Bélanger de Midnight va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Mateusz Zawierta anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Midnight.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Midnight Charles David va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Gottlieb Taschner va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 4 - 2
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Midnight, Killian Douglas, col·locà la pilota just a les mans d'en Gottlieb Taschner. El marcador: 4 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Midnight, Patrick Simard, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Midnight David Boyer, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Gottlieb Taschner. El marcador continuava 5 - 5.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): En Jimbo Spikes anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Midnight.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): En Braden Gray anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a Midnight.
  • 056 Minuto 139 (Penalti marcado): El jugador de Midnight Jean-David Moreau no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gottlieb Taschner es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 7.
  • 059 Minuto 141 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Midnight Anatoliy Klychkov va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Fortuna Lörick

Goles Goles

  • 164 Minuto 71 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Fortuna al minut 71. Luca Holthausen va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Fortuna, l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En Rocco Leuwagen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 67, el Fortuna estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Sven Barth va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fortuna va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Konstanty Kosk, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Konstanty Kosk va xutar fora per a Fortuna, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Fortuna Michel Redomske no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jean-David Moreau es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Fortuna Konstantin Kurz-Gushurst va intentar enganyar Jean-David Moreau amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Thor Brandl va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Cai Rasgorschek de Fortuna és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Fortuna, Miroslav Schmädeke, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Sven Barth de Fortuna anava molt fort i col·locat però Jean-David Moreau no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 5.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): En Luca Holthausen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Fortuna.
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): Michael Täubert va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 7.
  • 056 Minuto 140 (Penalti marcado): Gottlieb Taschner de Fortuna, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jean-David Moreau en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 8.
  • 055 Minuto 142 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Bernd Sartoris de Fortuna va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 8 - 9.