Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731048853

Amistoso (Int.) 731048853 Información oficial sobre el partido 731048853 en Hattrick

17.04.2024 10:00:00

Steaua Reghin 2023 Alineación oficial del equipo 'Steaua Reghin 2023' en el partido 3 - 2 Pennywise PW Alineación oficial del equipo 'Pennywise PW' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steaua Reghin 2023 Alineación oficial del equipo 'Steaua Reghin 2023' en el partido 3 - 1 Pennywise PW Alineación oficial del equipo 'Pennywise PW' en el partido
Tiene un resultado normal 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua Reghin 2023

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Passat el minut 39 de joc, Andrzej Kubisiak facilitava les coses al Steaua amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Călin Vulpe ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Steaua es posava per davant 2 a 1.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pennywise. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Florin Dinte la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Steaua es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Radu Sălăgian quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Steaua va estar a punt de posar-se per davant al minut 47 però Liviu-Daniel Oprişcan va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Andrzej Kubisiak gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sami Krauzer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florin Dinte de Steaua la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Călin Vulpe de Steaua va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrian Bâra de Steaua es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

Pennywise PW

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Antonio Azurmendi va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 90, Luis Vásquez va pentinar un córner cap al segon pal que Diagur Setoain va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Antonio Azurmendi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de István Tőkei, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 216 Minuto 66 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Songoku das Maus de Salas va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Antonio Azurmendi, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.