Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731048743

Amistoso (Int., RC) 731048743 Información oficial sobre el partido 731048743 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Hugo PFRVCRML Alineación oficial del equipo 'Hugo PFRVCRML' en el partido 8 - 1 Maccabi Ramat-Pinkas F.C Alineación oficial del equipo 'Maccabi Ramat-Pinkas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Hugo PFRVCRML Alineación oficial del equipo 'Hugo PFRVCRML' en el partido 6 - 0 Maccabi Ramat-Pinkas F.C Alineación oficial del equipo 'Maccabi Ramat-Pinkas F.C' en el partido
Tiene suerte 6.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hugo PFRVCRML

Goles Goles

  • 111 Minuto 10 (Gol por el centro): Silvio Pozuelo s'emportà una gran ovació del públic local al minut 10, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Passats 11 minuts, Nicodemo Melonar, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. PFRVCRML es posava per davant!
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan PFRVCRML va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Angel Ocampo des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 61 (Gol de penalti): PFRVCRML va obtenir un penal al minut 61, que va llançar a la perfecció Angel Ocampo. 4 - 1 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Silvio Pozuelo de PFRVCRML va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): PFRVCRML va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ricardo Labraña Peña va poder fer el 6 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hugo Marcelo Saavedra va aprofitar per marcar el 7 - 1 a plaer.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Nacho Soto Mediero arribés a peus de Silvio Pozuelo, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a PFRVCRML el 8 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 22 (Ocasión de falta): Angel Ocampo va sorprendre Teodoro Raymer amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nicodemo Melonar de PFRVCRML es va guanyar la targeta groga merescudament.

Maccabi Ramat-Pinkas F.C

Goles Goles

  • 170 Minuto 8 (Gol de falta): Yakir Shapira va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 8. 0 - 1 per a Pinkas.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joona Kortelainen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.