Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731048554

Amistoso 731048554 Información oficial sobre el partido 731048554 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

superbueno Alineación oficial del equipo 'superbueno' en el partido 3 - 2 Pedrusco Alineación oficial del equipo 'Pedrusco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
superbueno Alineación oficial del equipo 'superbueno' en el partido 5 - 1 Pedrusco Alineación oficial del equipo 'Pedrusco' en el partido
Tiene mala suerte 5.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

superbueno

Goles Goles

  • 120 Minuto 4 (Gol de falta): superbueno va agafar avantatge al minut 4 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Juan Antón Pineda fent així el 1 - 0.
  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): superbueno va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 52 Jesús Trujillo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): superbueno va aconseguir el 3 - 1 quan Jesús Trujillo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Jesús Trujillo del superbueno ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Marian Gari gairebé va marcar per a superbueno des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): Marian Gari quasi marca en una jugada assajada de córner que Henoc Padrós havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Juan Antón Pineda, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Pedrusco

Goles Goles

  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Giacomo Allocca va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 42.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Diego Del Castillo no va poder aturar Giacomo Allocca de Pedrusco, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 89 el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Tsiartas Briatti per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 39, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Tsiartas Briatti sol davant la porteria al minut 40, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Pedrusco van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 89, però el xut de Konstantin Taborsky des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Konstantin Taborsky de Pedrusco amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.