Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731048546

Amistoso 731048546 Información oficial sobre el partido 731048546 en Hattrick

17.04.2024 10:00:00

Calatis of Liverpool Alineación oficial del equipo 'Calatis of Liverpool' en el partido 0 - 6 Profosionisti Alineación oficial del equipo 'Profosionisti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Calatis of Liverpool Alineación oficial del equipo 'Calatis of Liverpool' en el partido 0 - 6 Profosionisti Alineación oficial del equipo 'Profosionisti' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calatis of Liverpool

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Folkhart Schröferl i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Calatis, però el xut de Răzvan Danielescu va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wilbert Fabry de Calatis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Profosionisti

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Passats 15 minuts de partit, The Aliens es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Andrei Drăgulescu es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Yochi Mizrachi va augmentar l'avantatge de The Aliens a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Andrei Drăgulescu va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Xavier Lo Fo Sang va augmentar l'avantatge de The Aliens a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 135 Minuto 61 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Andrei Drăgulescu de The Aliens va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 5.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Piotr Pławiak va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Claudiu Tudosie va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Yochi Mizrachi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Emil Lundekvam de The Aliens va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 65 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 79 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Emil Lundekvam al minut 79.