Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731047871

Amistoso (Int.) 731047871 Información oficial sobre el partido 731047871 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Limitados Alineación oficial del equipo 'Limitados' en el partido 0 - 7 FC Drapieżne Kociaki Alineación oficial del equipo 'FC Drapieżne Kociaki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Limitados Alineación oficial del equipo 'Limitados' en el partido 0 - 9 FC Drapieżne Kociaki Alineación oficial del equipo 'FC Drapieżne Kociaki' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Limitados

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Diego Gort va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Olivier Knüsel aquest no va estar a l'altura.

FC Drapieżne Kociaki

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): En Carl Wood donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 27 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al 34 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Kociaki augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Cyrille Dubois es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ltd. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Karol Kantor la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Kociaki es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 39.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, Kociaki va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Michaël Guichard, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 49 de partit va donar a Kociaki l'avantatge per 0 - 5. Ignacio Alcántara en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Cyrille Dubois va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Rémy Esteves, que va ser qui va marcar 0 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Sylvain Férand va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Pablo Martín Muller de Kociaki va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 66 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.