Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731047812

Amistoso (Int., RC) 731047812 Información oficial sobre el partido 731047812 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Valladolid f.c. Alineación oficial del equipo 'Valladolid f.c.' en el partido 0 - 4 Rains of Castamere FC Alineación oficial del equipo 'Rains of Castamere FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valladolid f.c. Alineación oficial del equipo 'Valladolid f.c.' en el partido 1 - 3 Rains of Castamere FC Alineación oficial del equipo 'Rains of Castamere FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valladolid f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Marc Vallmitjà va fer al minut 82 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Félix López Cano, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Mateo Rinconete va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 83 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cristian-Ion Blăjan.

Rains of Castamere FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Mahmut Sarayköy va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Anton Bohush va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Vladyslav Selskyi va aprofitar un error defensiu al minut 34, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Castamere.
  • 106 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 63 i semblava que Castamere desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Gherardo Restelli va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 7 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vladyslav Selskyi després de 7 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jordi Canuto va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, el Castamere va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Gherardo Restelli s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.