Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731047341

Amistoso (Int.) 731047341 Información oficial sobre el partido 731047341 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Can Pujolet F.C. Alineación oficial del equipo 'Can Pujolet F.C.' en el partido 6 - 0 Manhattan Katowice Alineación oficial del equipo 'Manhattan Katowice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Can Pujolet F.C. Alineación oficial del equipo 'Can Pujolet F.C.' en el partido 5 - 0 Manhattan Katowice Alineación oficial del equipo 'Manhattan Katowice' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Pujolet F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Manuel Fernández Pacheco de Can Puyi aconseguir un gol al minut 14 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22, Can Puyi va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Manuel Fernández Pacheco, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Can Puyi va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ramón Burkhart Pérez va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Can Puyi pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alberto Aparicio va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jaume Jaumejuan es va introduir dins la defensa central al minut 69, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Igor Arrobarren va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Passaven 21 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Manuel Fernández Pacheco va rematar alt.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Joan Pleixats va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jaume Jaumejuan rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Manuel Fernández Pacheco una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Mirosław Karalus va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Manhattan Katowice

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Czesław Krybus va fer al minut 27 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Zbigniew Dzida, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.