Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731047298

Amistoso (Int., RC) 731047298 Información oficial sobre el partido 731047298 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Santa Marta de Tormes Alineación oficial del equipo 'Santa Marta de Tormes' en el partido 4 - 2 Ghentian Alineación oficial del equipo 'Ghentian' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Santa Marta de Tormes Alineación oficial del equipo 'Santa Marta de Tormes' en el partido 2 - 2 Ghentian Alineación oficial del equipo 'Ghentian' en el partido
Tiene suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,9 % 36,1 % 29,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santa Marta de Tormes

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Edmund Laub de Tormes aconseguir un gol al minut 6 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Corria el minut 33 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Sergio Marín Valle, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Tormes va augmentar la diferència quan Alberto Entrena no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Tormes va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alberto Entrena va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sergio Marín Valle per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sebastian Sura va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Ghentian

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 17, Thijs De Pelsmaeker va pentinar un córner cap al segon pal que Sander Premereur va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, el Ghentian va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Egidio De Col, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Carsten Vancauter ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 253 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Ghentian van seguir progressant per la banda dreta. John Maury va tenir la seva oportunitat al minut 53, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Ghentian van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Egidio De Col, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Carsten Vancauter, el jugador de Ghentian va ser expulsat al minut 42.