Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731047276

Amistoso (Int.) 731047276 Información oficial sobre el partido 731047276 en Hattrick

17.04.2024 09:30:00

Eldanilos Alineación oficial del equipo 'Eldanilos' en el partido 1 - 3 Bella Italia A.C. Alineación oficial del equipo 'Bella Italia A.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Eldanilos Alineación oficial del equipo 'Eldanilos' en el partido 1 - 2 Bella Italia A.C. Alineación oficial del equipo 'Bella Italia A.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,9 % 4,1 % 77,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eldanilos

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Eldanilos s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Johann Bartosik per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Eldanilos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Roland Nemec va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Eldanilos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Johann Bartosik va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Eldanilos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Johann Bartosik va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Bella Italia A.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 28 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Francisco Flaquer de Italia marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Italia. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Jesús Agud xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Simo Kiradzhiev va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jesús Agud va superar els defenses rivals per velocitat al minut 19 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Juan Carlos Medina Figueroa va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 54, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.