Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731046892

Amistoso (Int.) 731046892 Información oficial sobre el partido 731046892 en Hattrick

17.04.2024 20:00:00

Klämmestorps FF Alineación oficial del equipo 'Klämmestorps FF' en el partido 0 - 6 F.C.Traugura Alineación oficial del equipo 'F.C.Traugura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Klämmestorps FF Alineación oficial del equipo 'Klämmestorps FF' en el partido 0 - 4 F.C.Traugura Alineación oficial del equipo 'F.C.Traugura' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Klämmestorps FF

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Gustav Ångbeck va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 39 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

F.C.Traugura

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a F.C.Traugura prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Mahasumpo Sambineto.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rino Pandolfini de F.C.Traugura l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 26 de partit.
  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Victor Huza el va rematar Timme Kortlever amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Matthé Melssen va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 52, i va fer pujar el 0 - 4 per a F.C.Traugura.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Valter Erchedi va augmentar l'avantatge de F.C.Traugura a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Victor Huza va augmentar l'avantatge de F.C.Traugura a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 22 (Ocasión de falta): Niclas Falkenlund va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Victor Huza que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): F.C.Traugura quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jochen Hanstein va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Rino Pandolfini quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Niclas Falkenlund, però la pilota va topar amb el travesser.