Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731046696

Amistoso (Int., RC) 731046696 Información oficial sobre el partido 731046696 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Intersala Alcañiz Alineación oficial del equipo 'Intersala Alcañiz' en el partido 2 - 1 Rashtian Alineación oficial del equipo 'Rashtian' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Intersala Alcañiz Alineación oficial del equipo 'Intersala Alcañiz' en el partido 0 - 1 Rashtian Alineación oficial del equipo 'Rashtian' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Intersala Alcañiz

Goles Goles

  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Intersala va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Gnaruban Silva, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 143 Minuto 63 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Intersala eren letals, i Fateh Faisal va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Intersala va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Joakim Lundman, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Intersala van sortir al contraatac al minut 79, però Joakim Lundman va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Rashtian

Goles Goles

  • 160 Minuto 55 (Gol de falta): Kamil Zícha va empatar per a Rashtian, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Falagh Alam va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Kamil Zícha, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Esfandyar Alvand, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 21 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Iman Chalangi va marcar al minut 23 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Gheisar Razavi per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 32, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Rashtian va estar a punt d'empatar al 50 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Kamil Zícha que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 270 Minuto 62 (Ocasión de falta): En Francesco Stagnaro va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 62. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Omidvar Banna va fer una jugada per la banda esquerra, però Alcadio Batlle va aturar el seu xut.