Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731046613

Amistoso 731046613 Información oficial sobre el partido 731046613 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

SE Europa Alineación oficial del equipo 'SE Europa' en el partido 3 - 5 cucabunga Alineación oficial del equipo 'cucabunga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SE Europa Alineación oficial del equipo 'SE Europa' en el partido 2 - 4 cucabunga Alineación oficial del equipo 'cucabunga' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,9 % 2,8 % 80,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SE Europa

Goles Goles

  • 101 Minuto 35 (Gol por el centro): Jonathan Picou de Europa va demostrar les seves habilitats al minut 35 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Europa s'esgargamellaven dempeus per esperonar Yordan Kúnchev que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 36 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, el Europa va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Yordan Kúnchev, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Europa per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Pablo Velarde va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 52 quan Yordan Kúnchev de Europa gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

cucabunga

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de cucabunga va ser finalitzada des de l'esquerra per James Graham al minut 17. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Joanis Beheti va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 162 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 59 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Alberto Almendras de cucabunga marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jean-Édouard Darré va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Joanis Beheti va aprofitar un error defensiu al minut 63, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 3 - 5 al marcador per a cucabunga.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Nadav Musai va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 262 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): cucabunga va estar a punt d'empatar al 51 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jean-Édouard Darré que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): cucabunga quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Hendrik Rainer va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.