Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731046590

Amistoso (Int.) 731046590 Información oficial sobre el partido 731046590 en Hattrick

17.04.2024 17:55:00

ROW FAN Alineación oficial del equipo 'ROW FAN' en el partido 2 - 4 Zabbar St.Patrick FC Alineación oficial del equipo 'Zabbar St.Patrick FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
ROW FAN Alineación oficial del equipo 'ROW FAN' en el partido 2 - 8 Zabbar St.Patrick FC Alineación oficial del equipo 'Zabbar St.Patrick FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ROW FAN

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador Andrzej Strąkowski de ROW, després de 28 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): ROW prenia la batuta de l'encontre al minut 68, quan en Urban Koziej va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Andrzej Grzmot va ser clau en la jugada d'atac de ROW al minut 24, quan ell mateix va fer una passada brutal a Przemysław Wyszyński, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El ROW ho intentava per la dreta per mitjà de Przemysław Wyszyński, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): ROW va estar a punt de posar-se per davant al minut 66 però Wacław Wierzgoń va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ireneusz Guguła de ROW es va guanyar la targeta groga merescudament.

Zabbar St.Patrick FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 en Victor Rossignaud va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Als 75 minuts de partit, Gerald Cutajar de St.Patrick va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Andreas Maurer que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Christophe Mirabel va augmentar l'avantatge de St.Patrick a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Waheed El Nakib va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Czesław Dymel va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christophe Mirabel de St.Patrick la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andreas Maurer de St.Patrick es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.