Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731045949

Amistoso (Int.) 731045949 Información oficial sobre el partido 731045949 en Hattrick

16.04.2024 19:15:00

Atletico Mojito Alineación oficial del equipo 'Atletico Mojito' en el partido 3 - 2 sweet amber Alineación oficial del equipo 'sweet amber' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico Mojito Alineación oficial del equipo 'Atletico Mojito' en el partido 1 - 3 sweet amber Alineación oficial del equipo 'sweet amber' en el partido
Tiene suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,8 % 0,4 % 91,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Mojito

Goles Goles

  • 103 Minuto 24 (Gol por la derecha): Atletico no perdien la fe, i al minut 24 del partit, Bernfried Delwig va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Pietro Gozza la va convertir en gol amb un remat de cap en Gino Di Mino tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 41 el marcador es va actualitzar: 2 - 2.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Corria el minut 80 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Gianluca Malteni, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 20 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Cliff Lynch va deixar a Seran Cano Lucas assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 219 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Gino Di Mino va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Cliff Lynch, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gino Di Mino de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

sweet amber

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en José Fernández Hinestrosa va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22, sweet va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jesús Claravalls, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Seran Cano Lucas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Waldemar Kopita, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pablo Castellote després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Waldemar Kopita va poder desviar-lo a córner.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, un refús desafortunat de Waldemar Kopita, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Onésimo Villegas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del sweet que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Seran Cano Lucas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): sweet va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 70, quan Joel Ogilvy va quedar-se sol davant el porter Waldemar Kopita, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lisard 'Ofendidito' Tenas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.