Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731045535

Amistoso (Int., RC) 731045535 Información oficial sobre el partido 731045535 en Hattrick

17.04.2024 09:45:00

Tilikratis Lefkadas Alineación oficial del equipo 'Tilikratis Lefkadas' en el partido 0 - 1 Jäähyväisvalssi Alineación oficial del equipo 'Jäähyväisvalssi' en el partido
0 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 0
0 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
0 / 1 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
75 % Posesión 45' 25 %
76 % Posesión 90' 24 %
Normal Táctica Normal
Tilikratis Lefkadas Alineación oficial del equipo 'Tilikratis Lefkadas' en el partido 0 - 1 Jäähyväisvalssi Alineación oficial del equipo 'Jäähyväisvalssi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tilikratis Lefkadas Alineación oficial del equipo 'Tilikratis Lefkadas' en el partido 2 - 0 Jäähyväisvalssi Alineación oficial del equipo 'Jäähyväisvalssi' en el partido
Tiene mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tilikratis Lefkadas

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Vassilis Kalianiotis arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 224 Minuto 83 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 83, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Agent Maurey sempre els tira per la dreta i en Jimmy Fisk, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ceasar Wittmer.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Tilikratis, Vassilis Kalianiotis, col·locà la pilota just a les mans d'en Jimmy Fisk. El marcador: 0 - 0.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Tobias Höfer de Tilikratis anava molt fort i col·locat però Jimmy Fisk no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 0.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Stavros Kakavas de Tilikratis va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Tilikratis David Herrero va intentar enganyar Jimmy Fisk amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Tilikratis, Ceasar Wittmer, col·locà la pilota just a les mans d'en Jimmy Fisk. El marcador: 0 - 1.

Jäähyväisvalssi

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Howie Abell de Jäähyväisvalssi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 101, Sililo Scanlan de Jäähyväisvalssi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Parker McDonald de Jäähyväisvalssi va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Graeme Maiava va xutar fora per a Jäähyväisvalssi, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Jäähyväisvalssi Daniel Samuels va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Efthimis Christoudis va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 0 - 1
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Jäähyväisvalssi Heath Turnbull, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Efthimis Christoudis. El marcador continuava 0 - 1.