Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731044200

Amistoso 731044200 Información oficial sobre el partido 731044200 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

La Pobla FC Alineación oficial del equipo 'La Pobla FC' en el partido 1 - 1 ElCansament Alineación oficial del equipo 'ElCansament' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Pobla FC Alineación oficial del equipo 'La Pobla FC' en el partido 1 - 0 ElCansament Alineación oficial del equipo 'ElCansament' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Pobla FC

Goles Goles

  • 110 Minuto 54 (Gol de falta): Al minut 54, Pobla van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Antonio Larrauri va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Pobla van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 27, però Remco Krol va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Clyde Sims va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Josep Torrendell va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

ElCansament

Goles Goles

  • 174 Minuto 43 (Gol de penalti): ElCansament va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Ramón Erendazu va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ElCansament va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Valentín Irurtia va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): ElCansament van sortir al contraatac al minut 49, però Valentín Irurtia va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 91 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en 曹 (Cao) 廷然 (Tingran), però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Erendazu de ElCansament es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.