Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731043768

Amistoso 731043768 Información oficial sobre el partido 731043768 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Jaungoikoak Alineación oficial del equipo 'Jaungoikoak' en el partido 1 - 3 Baio Alineación oficial del equipo 'Baio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jaungoikoak Alineación oficial del equipo 'Jaungoikoak' en el partido 2 - 0 Baio Alineación oficial del equipo 'Baio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jaungoikoak

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Jaungoikoak s'avançava al marcador al minut 6, després d'un rebot que va caçar en İlyas Feraset per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): Hakon Åkerlius hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Martin Bakeš havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 220 Minuto 66 (Ocasión de falta): Jobst Rampp quasi dona a Jaungoikoak l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Baio

Goles Goles

  • 141 Minuto 58 (Gol de contra por el centro): Baio sabia com jugar al contraatac, i al minut 58, Liaqat Moeen va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 115 Minuto 70 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 70 minuts, Daniel Března va superar per velocitat Jobst Rampp per posar el 1 - 2 al marcador.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Daniel Března, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Baio van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 22, però el xut de Liaqat Moeen des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Baio va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alejandro Maestro Líster, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.