Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731043664

Amistoso (Int.) 731043664 Información oficial sobre el partido 731043664 en Hattrick

17.04.2024 06:15:00

Buttalapasta Alineación oficial del equipo 'Buttalapasta' en el partido 0 - 5 Villantó FC. Alineación oficial del equipo 'Villantó FC.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Buttalapasta Alineación oficial del equipo 'Buttalapasta' en el partido 1 - 5 Villantó FC. Alineación oficial del equipo 'Villantó FC.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buttalapasta

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Rahat Tiwana de Buttalapasta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Darab Hashemi de Buttalapasta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Villantó FC.

Goles Goles

  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Heriberto Araújo de Villantó va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Einar Klinggaard, que no va perdonar.
  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Villantó va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Raphaël Tauzin aconseguint el 0 - 2.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Reiner Kampmann va augmentar l'avantatge de Villantó a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Reiner Kampmann, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Ari Yritys estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Roberto Espinosa va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 5 al minut 87.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Reiner Kampmann de Villantó es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Norbert Lónich de Villantó la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.