Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731043596

Amistoso (Int., RC) 731043596 Información oficial sobre el partido 731043596 en Hattrick

16.04.2024 19:20:00

Atletico Roma Alineación oficial del equipo 'Atletico Roma' en el partido 4 - 1 Hägne ff Alineación oficial del equipo 'Hägne ff' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Roma Alineación oficial del equipo 'Atletico Roma' en el partido 2 - 0 Hägne ff Alineación oficial del equipo 'Hägne ff' en el partido
Tiene suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Roma

Goles Goles

  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Atletico s'avançava al marcador al minut 44, després d'un rebot que va caçar en Abdulrazaq Hamdi Al-Haramy per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 106 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Corrado Puggioni va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 44, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Atletico, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 76 minuts, el tirador de faltes del Atletico va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Roberto Maniezzo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 82 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Atletico. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Matteo Esposito xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 43 (Ocasión de falta): Al minut 43, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Hägne ff

Goles Goles

  • 137 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Mihai-Adrian Nedelcu va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 83 de joc. Patrick Mino es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Hägne van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Patrick Mino va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Jan-Owe Kvarner de Hägne va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.