Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731043589

Amistoso (Int.) 731043589 Información oficial sobre el partido 731043589 en Hattrick

18.04.2024 03:00:00

Club Villa Dalmine Alineación oficial del equipo 'Club Villa Dalmine' en el partido 6 - 2 Athletic Club Palamós Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Palamós' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Club Villa Dalmine Alineación oficial del equipo 'Club Villa Dalmine' en el partido 8 - 0 Athletic Club Palamós Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Palamós' en el partido
Tiene mala suerte 7.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Villa Dalmine

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Miguel Ángel Pizarro Posse s'emportà una gran ovació del públic local al minut 28, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Dalmine una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Anselmo Cosaire, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 36.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jamie Hassan, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Miguel Ángel Pizarro Posse, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Dalmine.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Amb 73 minuts jugats, en Dean Serego va augmentar l'avantatge de Dalmine a 5 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dalmine va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bernardo Alarcón progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 12 minuts, en Neo Henry no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Neo Henry va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Miguel Ángel Pizarro Posse, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Ángel Pizarro Posse de Dalmine va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Athletic Club Palamós

Goles Goles

  • 115 Minuto 11 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Pedro Espina de Athletic va fer un bon esprint per escapar-se de Alvino Palacios i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Aitami Beltrán Pedreira va poder marcar tot sol el 1 - 2.