Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731043348

Amistoso (RC) 731043348 Información oficial sobre el partido 731043348 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

Julvia CF Alineación oficial del equipo 'Julvia CF' en el partido 1 - 4 Margaret Dumont Alineación oficial del equipo 'Margaret Dumont' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Julvia CF Alineación oficial del equipo 'Julvia CF' en el partido 0 - 3 Margaret Dumont Alineación oficial del equipo 'Margaret Dumont' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Julvia CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): JVA va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Armando Montoto, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pedro Guilla que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Teodoro Moliner de JVA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Margaret Dumont

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 26 minuts Nof Babaev va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Barra va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 34. Patrizio Velino va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Patrizio Velino va augmentar l'avantatge de Barra a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al 89 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Barra augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Nof Babaev es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Wilmer Avilés quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Nof Babaev quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Eetu Pätsi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Nof Babaev va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Patrizio Velino de Barra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Cifuentes de Barra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wilmer Avilés de Barra amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.