Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731042995

Amistoso (Int.) 731042995 Información oficial sobre el partido 731042995 en Hattrick

17.04.2024 12:15:00

Alexela United jr Alineación oficial del equipo 'Alexela United jr' en el partido 0 - 3 Mighty Steel Alineación oficial del equipo 'Mighty Steel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Alexela United jr Alineación oficial del equipo 'Alexela United jr' en el partido 0 - 5 Mighty Steel Alineación oficial del equipo 'Mighty Steel' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alexela United jr

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Aydin Mostahagh després que el jugador de Alexela li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Mighty Steel

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Eduardo Luján Tapia Vega que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Wäinö Paasolainen va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): En Simon Staal va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 17 (Ocasión de falta): El M S va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 17 amb un llançament de falta perillós. En Wiesław Maląg però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): M S quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Wiesław Maląg va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Simon Staal de M S va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Jan Kuffel que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 de partit, Simon Staal va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andreas Ruhnau de M S la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.