Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731042855

Amistoso (Int., RC) 731042855 Información oficial sobre el partido 731042855 en Hattrick

17.04.2024 14:00:00

Jedenáct Muffinů Alineación oficial del equipo 'Jedenáct Muffinů' en el partido 2 - 4 Blai WCF Alineación oficial del equipo 'Blai WCF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Jedenáct Muffinů Alineación oficial del equipo 'Jedenáct Muffinů' en el partido 1 - 4 Blai WCF Alineación oficial del equipo 'Blai WCF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jedenáct Muffinů

Goles Goles

  • 103 Minuto 61 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Muffin per la dreta va donar com a resultat un gol de Rick Prendergast al minut 61 que reduïa la distància a 1 - 4.
  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els seguidors del Muffin van tornar a saltar d'alegria al minut 68. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Karl-Gustav Stenberg que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 39 minuts, en Rick Prendergast no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 216 Minuto 64 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Rick Prendergast va ser clau en la jugada d'atac de Muffin al minut 64, quan ell mateix va fer una passada brutal a Zbyněk Lichý, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Moritz Molí i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Muffin, però el xut de Silviu Grozav va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 14 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Hudson Montgomery s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Blai WCF

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Artaitz Kalamendi va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Blai van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Beppe 'Rossi' Scavazzini.
  • 190 Minuto 42 (Gol de falta): Al 42 minuts, El Blai va fer el 0-3. En Fabio Pater va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 105 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 53, Moritz Molí va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Kerry Stockdale, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Marc Polls de Blai va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 21 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Mauro Barro va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marc Polls després de 41 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Diego Arredondo va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Mauro Barro va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 90, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.