Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731042194

Amistoso (Int., RC) 731042194 Información oficial sobre el partido 731042194 en Hattrick

17.04.2024 18:05:00

Kaliski Klub Sportowy Alineación oficial del equipo 'Kaliski Klub Sportowy' en el partido 0 - 3 Hernán Cortés CF Alineación oficial del equipo 'Hernán Cortés CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kaliski Klub Sportowy Alineación oficial del equipo 'Kaliski Klub Sportowy' en el partido 2 - 0 Hernán Cortés CF Alineación oficial del equipo 'Hernán Cortés CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kaliski Klub Sportowy

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del KKS van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jędrzej Ciarciński, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip KKS Bogusław Fiedorowicz quasi marca al minut 63 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Walerian Darowiecki l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 206 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Dávid Szekeres va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Hernán Cortés CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): En Luis Gato San Juan donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 22 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 180 Minuto 28 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Romano Mazzotta de Hernán va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 28.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, Hernán va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Damiano Mastrocola, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Juan Siles es va quedar sol davant del porter, al minut 71. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mauricio Mesías es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 苏 (Su) 晓山 (Xiaoshan) de Hernán va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.