Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731041797

Amistoso (Int., RC) 731041797 Información oficial sobre el partido 731041797 en Hattrick

17.04.2024 09:15:00

NickYoungTeam Alineación oficial del equipo 'NickYoungTeam' en el partido 3 - 0 Paratiisipolun Satakielet Alineación oficial del equipo 'Paratiisipolun Satakielet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
NickYoungTeam Alineación oficial del equipo 'NickYoungTeam' en el partido 4 - 1 Paratiisipolun Satakielet Alineación oficial del equipo 'Paratiisipolun Satakielet' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NickYoungTeam

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Ovidiu Ţane va donar a NickYoungTeam un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sieviaryn Hurylovich va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 64 minuts, el tirador de faltes del NickYoungTeam va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Joachim Beels, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Jacinto Jorge Parada una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 28, però una magnífica aturada de Leif Sandvik va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Leif Sandvik al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Víctor Hugo Ackermann va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Paratiisipolun Satakielet

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 37 (Ocasión de falta): Després de 37 minuts, Justino Neto va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Vladlen Kacharmin el va poder desviar a córner.
  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Paratiisipolun van seguir progressant per la banda dreta. Mali bin Hj Gindi va tenir la seva oportunitat al minut 51, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Timo Herajärvi quasi redueix la diferència al marcador al minut 60, però una gran estirada d'en Vladlen Kacharmin va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Justino Neto de Paratiisipolun la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.