Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731041126

Amistoso (Int., RC) 731041126 Información oficial sobre el partido 731041126 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Candơn Alineación oficial del equipo 'Candơn' en el partido 4 - 1 Werder Burowiec Alineación oficial del equipo 'Werder Burowiec' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Candơn Alineación oficial del equipo 'Candơn' en el partido 4 - 0 Werder Burowiec Alineación oficial del equipo 'Werder Burowiec' en el partido
Tiene un resultado normal 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Candơn

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 4 gràcies a la jugada de Raúl Bosch, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Corria el minut 21 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Àlex Treguany, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Arnau Rubis de Candón va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tareq Wafi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Candón.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Al minut 12, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sergio Gonzalo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 230 Minuto 53 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 53 podia haver acabat en gol, però Amadeusz Żwirski va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 237 Minuto 54 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Armando Fontenla va fer al minut 54 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Tareq Wafi, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rafael Pascual de Candón va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Armando Fontenla va rematar alt.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Alejandro Karanka, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Werder Burowiec

Goles Goles

  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jakub Fukowski va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Bazyli Logiński la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Henryk Szumniak va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.