Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731041019

Amistoso (Int.) 731041019 Información oficial sobre el partido 731041019 en Hattrick

18.04.2024 03:00:00

Magia Verdolaga Alineación oficial del equipo 'Magia Verdolaga' en el partido 3 - 2 Bufalà Alineación oficial del equipo 'Bufalà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Magia Verdolaga Alineación oficial del equipo 'Magia Verdolaga' en el partido 5 - 1 Bufalà Alineación oficial del equipo 'Bufalà' en el partido
Tiene mala suerte 4.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magia Verdolaga

Goles Goles

  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Verdolaga van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Talgat Chynybekev en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Passat el minut 43 de joc, Ferhat Karacan facilitava les coses al Verdolaga amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 67 gràcies a la jugada de Ferhat Karacan, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Piersandro Portera, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 202 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Verdolaga va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 34 que Herben Reviers no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Verdolaga va estar a punt de posar-se per davant al minut 65 però Alessandro Balice va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Tijl Cabus de Verdolaga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Bufalà

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Emili Mesquida que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Bufalà.
  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Seifeddine Blay va acabar en una passada genial cap al jugador de Bufalà Emili Mesquida, que va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Săndel Libotean no va ser aprofitada per en Marc Guillem que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Rafael Rioja de Bufalà va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vicente Cascasona de Bufalà es va guanyar la targeta groga merescudament.