Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731040766

Amistoso (Int.) 731040766 Información oficial sobre el partido 731040766 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Payo pony Alineación oficial del equipo 'Payo pony' en el partido 2 - 5 KeinVereinOhneName Alineación oficial del equipo 'KeinVereinOhneName' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Payo pony Alineación oficial del equipo 'Payo pony' en el partido 1 - 5 KeinVereinOhneName Alineación oficial del equipo 'KeinVereinOhneName' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Payo pony

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Hugo Aydillo de Payo va aconseguir igualar el partit al minut 29, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 102 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Payo va reduir el marcador al minut 63 a 2 - 3 quan Gabriel Rojo va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Payo va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Pompeu Suay va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Luis Maestre Lobo no va ser aprofitada per en Antonio Foncalada que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Sergi Burguès de Payo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

KeinVereinOhneName

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): KVON agafava avantatge al minut 18 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Toni Oberwinster amb mestria.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb 37 minuts jugats, Tilbert Kreuzbrunnen de KVON va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, un xut de Avgust Vinnichuk des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Ivo Kovachev de KVON va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Fabian Tanne va aprofitar un error defensiu al minut 91, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 5 al marcador per a KVON.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Toni Oberwinster va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ivo Kovachev al minut 90, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Avgust Vinnichuk de KVON va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.