Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731040271

Amistoso (RC) 731040271 Información oficial sobre el partido 731040271 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

C.V. Canis Alineación oficial del equipo 'C.V. Canis' en el partido 1 - 5 Deporeturn Alineación oficial del equipo 'Deporeturn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
C.V. Canis Alineación oficial del equipo 'C.V. Canis' en el partido 0 - 7 Deporeturn Alineación oficial del equipo 'Deporeturn' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.V. Canis

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Corria el minut 27 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Salvador Guix, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 42 minuts, en Fulgis Turšinskas no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marshall Rowan de Canis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Deporeturn

Goles Goles

  • 116 Minuto 33 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 33 minuts quan Modesto Gállego va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Oriol Tirado Barranco, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 174 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Ignacio Dito va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Francesco Maria Vallarano de Deporeturn va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 75. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Piersandro Natoli va augmentar l'avantatge de Deporeturn a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Noah Robertson va ser l'anotador del 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): Francesco Maria Vallarano quasi marca en una jugada assajada de córner que Gerard Harat havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Ignacio Dito de Deporeturn va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oriol Tirado Barranco de Deporeturn va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Noah Robertson de Deporeturn amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.