Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731039833

Amistoso (Int.) 731039833 Información oficial sobre el partido 731039833 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Nuevo San Roque de Lepe Alineación oficial del equipo 'Nuevo San Roque de Lepe' en el partido 2 - 3 INTERVILLA FC Alineación oficial del equipo 'INTERVILLA FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nuevo San Roque de Lepe Alineación oficial del equipo 'Nuevo San Roque de Lepe' en el partido 0 - 2 INTERVILLA FC Alineación oficial del equipo 'INTERVILLA FC' en el partido
Tiene suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nuevo San Roque de Lepe

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pedro Ignacio Fernández ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Nuevo es posava per davant 1 a 0.
  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): Passava el minut 89 del matx, quan l'atent Shamsher Immad va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nuevo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Daniel Alberto Arteta va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Vázquez de Nuevo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

INTERVILLA FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Boguchwał Grzebiński, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 32.
  • 172 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a INTERVILLA prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Roberto Simões.
  • 180 Minuto 66 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 66 pels visitants. En Eleazar Eidocaín va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 14, en un 1 contra 1 amb el porter, però Juan José Fernández va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Mark Burke des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Olegário Carmelo va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): INTERVILLA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan José Fernández va desviar el xut final de Dimosthenis Xarchakos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Boguchwał Grzebiński de INTERVILLA va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 56 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.